TERMENI SI CONDITII PENTRU CAMPANIA DE SARBATORI 2020

1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei.

1.1 Organizatorul campaniei este S.C. MHM BEAUTY EXPERT SRL S.R.L, cu sediul in jud. Iasi, mun. Iasi, str. Vasile Lupu 114 B, inregistrata la Registrul Comertului Iasi sub nr: J22/244/2020 , avand cod unic de inregistrare 42171944 si punct de lucru in in jud. Iasi, mun. Iasi, str. Aleea Nicolina nr. 15, Podu Ros, numit in continuare "Mhm Beauty Room".
1.2 Prezentul document "Termeni si conditii" disponibil pe https://craciun.mhmbeauty.ro/terms reprezinta regulamentul oficial al campaniei.

2. Durata campaniei si aria de desfasurare

2.1. Perioada in care se va desfasura campania este 27.11.2020 - 31.12.2020.
2.2. Informatii referitoare la aceasta campanie se gasesc pe https://craciun.mhmbeauty.ro .
2.3. Campania se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii
2.4 Oferta comerciala a campaniei
– Participantii au posibilitatea de a achizitiona vouchere in baza carora Mhm Beauty Room ofera servicii in valoare de pana la 310 RON.
- Voucherele au pretul de 210 RON si pot fi folosite de catre participant sau de catre o alta persoana careia ii este oferit un astfel de voucher din partea unui participant.
- Voucherele achizitionate in aceasta campanie sunt valabile pana la data de 30 Iunie 2021.
- Serviciile aferente campaniei sunt oferite in baza voucherelor pana cel tarziu la data expirarii voucherelor: 30 Iunie 2021.
- Mhm Beauty Room ofera serviciile aferente in baza prezentarii fizice a voucherului la punctul de lucru.
- In cazul in care voucherul fizic este pierdut de catre beneficiar, acesta poate fi prezentat si in varianta digitala (ex. fotografie a voucherului) in care se pot evidentia elemente de autenticitate precum semnatura organizatorului si codul unic inscris pe voucher.
- Transportul voucherului este gratuit in municipiul Iasi si in zonele metropolitane aferente pe o raza de pana la 5 km in jurul municipiului.
- In cazul livrarii in alta zona decat municipiul Iasi, la pretul voucherului se va adauga costul transportului prin curier sau printr-un reprezentant al organizatorului.
- In momentul prezentarii voucherului pentru a beneficia de servicii, acesta trebuie sa prezinte elemente de autenticitate precum semnatura organizatorului si cod unic si sa nu prezinte semne de falsificare. In cazul suspiciunilor de uz de fals, Mhm Beauty Room va refuza acordarea serviciilor si va sesiza autoritatile competente.

3. Participanti si produse participante

3.1. La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice, cat si cele juridice.
3.2. Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana si sa aiba peste 18 ani.
3.3. Participantii, garanteaza ca datele furnizate sunt corecte, complete si conforme cu realitatea.
3.4. Campania se adreseaza exclusiv utilizatorilor finali si nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.
3.4. Comenzile efectuate vor fi expediate în maxim 7 zile lucratoare, în ordinea sosirii acestora, de la momentul realizarii platii online cu cardul.

4. Informatii privind serviciile implicate in campanie

4.1 Serviciile implicate in Campanie: toate serviciile care se regasesc pe site-ul https://mhmbeauty.ro in sectiunea preturi la momentul in care beneficiarul se prezinta la punctul nostru de lucru in vederea realizarii lor.
4.2 Serviciile aflate in oferta Campaniei sunt valabile in limita stocului disponibil de produse necesare serviciilor si a disponibilitatii tehnice in cazul tratamentelor care implica utilizarea tehnologiilor specifice.
4.3 Serviciile oferite pe baza voucherelor pot fi singulare sau multiple si se cumuleaza intr-o singura sedinta.
4.4 Serviciile se realizeaza in limita posibilitatilor medicale, in sensul in care specialistul Mhm Beauty Room decide daca serviciul poate fi realizat in functie de starea de sanatate a beneficiarului. Exemplu: In cazul in care beneficiarul prezinta o problema medicala precum o anumita forma de acnee, organizatorul poate refuza realizarea unei anumite terapii din lista de servicii daca acea terapie este contraindicata beneficiarului.
4.5 In cazul in care beneficiarul opteaza pentru mai multe servicii in baza unui singur voucher, alegerea serviciilor se decide impreuna cu specialistul Mhm Beauty Room.
4.6 Serviciile aferente voucherului se realizeaza in baza unei programari prealabile confirmate telefonic sau online de catre un reprezentant Mhm Beauty Room.
4.7 Serviciile pot fi oferite de catre Mhm Beauty Room pana la data expirarii voucherului, conform sectiunii 2 de mai sus.

5. Date personale necesare procesului de achizitie a voucherelor

5.1 Pentru realizarea procesului de achizitie va vom solicita in mod direct, telefonic sau online, anumite informatii personale necesare.
5.2 Acestea informatii ar putea fi:
-Adresa de email pentru a va trimite factura proforma si/sau finala pe care veti regasi si link-ul de plata online cu cardul;
-Adresa fizica unde vom livra voucher-ul achizitionat;
-Numarul de telefon pentru confirmarea comenzii si diverse informatii referitoare la comanda;
-Nume si prenume pentru facturare.
5.3 Aceste informatii vor fi utilizatea pentru realizarea comenzii si livrarea voucherelor si nu vor fi stocate in baza noastra de date pentru campanii de marketing;
5.4 Datele utilizate pentru facturare vor ramane inregistrate in sistemul digital de emitere a facturilor, respectiv pe facturile trimise catre departamentul de contabilitate.
5.5 Datele necesare realizarii platii online cu cardul vor fi oferite de catre beneficiar direct companiei NETOPIA Payments SRL, aceasta din urma fiind procesatorul de plati autorizat utilizat in aceasta campanie.
5.6 Datele oferite de catre beneficiar procesatorului de plati vor fi procesate conform termenilor si conditiilor, respectiv a politicii de confidentialitate, prezentate pe site-ul procesatorului https://netopia-payments.com .
5.7 Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, ofițerii, asigurătorii, consilierii profesioniști, agenții, furnizorii sau subcontractanții noștri după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în acesti termeni.
5.8 Putem divulga informațiile dvs. personale:
a) în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
b) în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
c) pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
d) către cumpărătorul (sau potențialul cumpărător) al oricărei afaceri sau oricărui bun pe care le-am vândut (sau avem în plan să îl vindem); și
e) oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.
Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

6. Raspundere

6.1. Prin participarea la aceasta Campanie promotionala, participantii sunt de acord sa respecte Regulamentul Oficial al Campaniei promotionale, precum si toate deciziile luate de Organizator si colaboratorii sai in toate aspectele legate de implementarea prezentei Campanii promotionale.
6.2. Organizatorul Campaniei promotionale si celelalte persoane fizice si/sau juridice implicate in organizarea acesteia nu este responsabil pentru/de situatiile in care un participant nu poate accesa campania din motive care tin de functionalitatea site-ului www.mhmbeauty.ro precum cele care deriva din: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc. sau alte motive independente de Organizator.
6.3. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari ce apar ulterior termenelor stabilite in prezentul Regulament Oficial sau ulterior incheierii Campaniei promotionale.

7. Incetarea Campaniei promotionale

7.1. Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Campaniei.

8. Litigii

8.1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva.
8.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
8.3. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Iasi, Romania.
8.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest lucru prin intermediul website-ului www.mhmbeauty.ro.

9. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici. Vă putem anunța despre modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privată de pe website-ul nostru.